Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın baplarında kapıyı açan ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde birinci sınıf olması, kazançlı malzemelerden bünyelması gerekir. Tezyinî yangın kapıları son yıllarda çok tercih edilen kapılar olsa da en sıhhatli bapların binanın gestaltsına yaraşır çelik gibi malzemelerden üretilen baplar olduğu gerçeği bileğmaslahatmemiştir.

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar işlevi yüz farklı malzemelerden üretildiği muhtevain ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu kucakeride sarılmış kalabilir.

Hatta Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak kontrol edilmesi ve teamüllevsel yapısının korunması da dirimsel ögönen taşır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Bununla birlikte dundaki kriterlere sahip olan yerlerde tek yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zaruri olarak olması kabul edilir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da mukannen standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Mono blok cisim binası düzen sistemi veya panik amerikan bar sisteminin kilidin ciğerinden sabık 4 adet cıvata ile bir birine destelanması ile esenlanmaktadır.

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat öbür kapı imalatları üzere bileğildir. Nazarıitibar edilmesi gereken noktalar vardır.

Kapı açıkken otomatik kapanma mekanizması yardımıyla yangının kafaladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam etmiş olduğu karınin emniyet marjı olarak da Yangın Çıkış Kapısı bileğerlendirilebilir. .

Zirda en kaliteli ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite üretimlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve tabanında hiçbir kanatıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı örek ve en az 90 dakika dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile diğer taksimmlerden ayrılır.

Report this wiki page